top of page

Na Kontaktoni

Jemi në dispozicion tuaj për çdo pyetje, koment, ose mundësi bashkëpunimi. Vlerësojmë kontributin tuaj dhe presim me padurim të dëgjojmë nga ju.

  • Facebook
  • Instagram

Të dhënat

Rruga Hysen Lohja, Shkodër 4001, Albania

+355 67 287 0379

Faleminderit për mirëkuptimin!

bottom of page