top of page

KostumePopulloreJoni

"Ruajtja e Trashëgimisë Shqipëtare . Zbuloni veshjet tradicionale Shqipëtare"

Galeria jonë

Nuk ka mënyrë më të mirë për të komunikuar atë që bëjmë se sa përmes imazheve.

Ndjeni traditën shqiptare nëpërmjet kostumeve popullore.

Rreth nesh

Mirësevini në KostumePopulloreJoni

Ne jemi Familija "Tahiri" dhe jemi të përkushtuar për promovimin dhe ruajtjen e veshjeve tradicionale në Shqipëri. Me një pasion për trashëgiminë kulturore të pasur të këtij vendi, jemi përfshirë në botën e modës tradicionale dhe përpiqemi të shfaqim bukurinë e veshjeve tradicionale shqiptare.

Në Shqipëri, veshjet tradicionale për shitje nuk janë thjesht rroba; ato janë historia, identitetit dhe tradita e vendit. Këto veshje tradicionale mbajnë një vend të veçantë në zemrat e shqiptarëve dhe shërbejnë si një lidhje me paraardhësit e tyre dhe rrënjët kulturore.

Nëse keni ndonjë pyetje, dëshirë për më shumë informacion, ose do të donit të eksploroni më tej botën e veshjeve tradicionale shqiptare, ju lutem ndihuni të lire të na kontaktoni.

  • Facebook
  • Instagram
Store

Shërbimet që ofrojmë

Hide and Seek

1

Shtija e kostumeve popullore

A jeni në kërkim të rrobave të stilizuara dhe cilësore të përshtatshme me shijen dhe stilin tuaj të jetesës? Mos kërkoni më larg! Tek "KostumePopulloreJoni" specializohemi në ofrimin e ... 

2

Japim me qira kostumet popullore

Hyni në trashëgiminë kulturore të pasur dhe përqafojeni bukurinë e traditës me "KostumePopulloreJoni" - destinacionin tuaj përfundimtar për qira të ...

3

Bejmë me porosi kostumet popullore

"Zhyteni në botën e padëshirueshme të modës personale me shërbimet tona të veshjeve të bëra sipas porosisë. Tek "KostumePopulloreJoni", ne kuptojmë se stili i vërtetë ...

Anker 1

Call 

+355 67 287 0379

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page